چند عدد انار - طرز تهیه موکتل انار با جوجو

طرز تهیه موکتل انار

موکتل‌ها، نوشیدنی‌های بدون الکلی هستند که با ترکیب طعم‌های مختلف، ما رو با مزه‌های جدید آشنا می‌کنند. یکی از این موکتل‌های جذاب و دوست داشتنی، موکتل انار هست که با سرو آن در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها، دوستانتان از شما به عنوان یک میزبان عالی یاد خواهند کرد. پس بدون معطلی برویم تا با هم طرز تهیه این موکتل خوش آب و رنگ را یاد بگیریم.

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. آب لیمو، آب انار و سیروپ را داخل شیکر ریخته و روی آن چند تکه یخ بریزید.
  2. شیکر را بسته و به مدت 10 ثانیه خوب تکان دهید تا تمام طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
  3. سپس درب شیکر را برداشته و محتویات آن را با عبور از صافی درون لیوان سرو بریزید.
  4. چند تکه یخ در لیوان بریزید.
  5. ماءالشعیر جوجو را اضافه کنید.
  6. نوشیدنی میکس شما آماده است. می‌توانید روی آن را به سلیقه خودتان با یک شاخه کوچک رزماری، یک برش نازک لیمو و یا چند دانه انار گارنیش (تزئین) کنید.

 

دو استکان موکتل انار تهیه شده با ماءالشعیر جوجو با گارنیش لیمو و دانه‌های انار

فوت کوزه گری:

اگر می‌خواهید موکتل شما طعم بی‌نظیری داشته باشد، حتما از آب لیموی تازه استفاده کنید.

اگر شیکر مخصوص درست کردن موکتل در دسترس نداشتید، می‌توانید از یک لیوان دردار استفاده کنید.

در صورتی که سیروپ ساده آماده در اختیار نداشتید، با استفاده از رسپی زیر می‌توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید.

طرز تهیه سیروپ ساده:

به نسبت مساوی شکر و آب (مثلا از هر کدام 1 فنجان) داخل یک ماهیتابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. در این حین مخلوط آب و شکر را هم می‌زنیم. زمانی که شکر کاملا حل شد، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم سرد شود. این سیروپ را می‌توانیم به مدت 4 هفته در ظرف کاملا در بسته درون یخچال نگهداری کنیم.

امیدواریم شما هم این رسپی را در منزل امتحان کنید و از طعم خوش آن در کنار دوستان و عزیزان لذت ببرید. حتما نظرات خودتون رو با ما در قسمت کامنت‌ها (همین پایین) به اشتراک بذارید.

برای خرید محصولات جوجو به فروشگاه اینترنتی ما یعنی جوجوشاپ مراجعه کنید تا محصولات مورد نظرتان را به صورت رایگان در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید.

مطالب دیگر
نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید

افزودن نظر جدید