مرغ پنیری با سس خامه‌ای بیکن

مرغ پنیری با سس خامه‌ای بیکن

ترکیب سیر و فلفل و نمک و ماءالشعیر برای طعم دار کردن مرغ بی نظیر است. آبجو طعمی به مرغ شما می‌دهد که نیاز به افزودنی‌های دیگر ندارد. در این مقاله طرز تهیه یک مرغ پنیری خامه‌ای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم که برای سرو کردن در این روزهای گرم تابستان فوق‌العاده است. امیدواریم که مورد توجه شما همراهان همیشگی جوجومگ قرار بگیرد.

مواد لازم:

سینه مرغ بدون پوست چهار عدد

ماءالشعیر یک دوم قوطی

سیر رنده شده ۲قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس:

بیکن ۱۵۰ گرم

کره ۲ قاشق غذاخوری

 پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد

ساقه کرفس خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 4 حبه

آرد ۲ قاشق غذاخوری

شیر یک و نیم پیمانه

آب مرغ نصف فنجان

سس خردل ۱ قاشق چایخوری

سس قرمز تند ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پنیر چدار رنده شده دو سوم پیمانه

مرغ پنیری با سس بیکن برشته

دستور تهیه: در یک کاسه بزرگ، سیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس سینه‌های مرغ را داخل مواد قرار دهید و در ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. اگر می خواهید بیشتر طعم دار شود، می توانید از شب قبل مرغ‌ها را آماده کرده و داخل یخچال بگذارید. بعد از این زمان مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و ۲۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. سپس یک تابه را روی حرارت شعله زیاد قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید. مرغ ها را سرخ کنید تا طلایی شود. برای هر طرف ۶ تا ۸ دقیقه زمان کافی است. سپس آن‌ها را داخل یک بشقاب بگذارید.

در همان تابه، بیکن‌‌های خردشده را به مدت ۶ دقیقه تفت دهید و بعد روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. مجددا در همان تابه کرفس و پیاز را به مدت ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شود اگر روغنی در تابه باقی نمانده است، کمی روغن یا کره داخل آن بیندازید و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت بدهید. حالا نوبت اضافه کردن ماءالشعیر است. ماء الشعیر را در تابه ریخته و بگذارید ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم باشد. سپس آرد را بریزید و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا طلایی شود. حالا کم کم آب مرغ را اضافه کنید و بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس سس تند و خردل را با هم مخلوط کرده و به همراه پنیر داخل مواد بریزید، اما از روی شعله گاز بردارید و هم بزنید تا پنیر آب شود سه چهارم بیکن ها را هم به آن اضافه کنید. دوباره مرغ‌ها را داخل تابه برگردانید و روی حرارت کم به مدت ۲ دقیقه بگذارید تا گرم شود. غذای ما آماده است. می‌توانید آن را با بقیه بیکن‌ها، جعفری و تره فرنگی تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

اگر از این پست خوشتون اومد، لطفا اون رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید. در ضمن هر نظر و پیشنهاد یا انتقادی دارید می‌تونید توی کامنت‌ها مطرح کنید.

برای سفارش محصولات سلامت محور جوجو، می‌توانید از طریق این لینک اقدام کنید.

مطالب دیگر
نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید

افزودن نظر جدید