جوجومگ
پربازدیدترین های اخیر
مطالب پربازدید را از قسمت زیر مطالعه کنید
-
هر آنچه که درباره مالت باید بدانید مالت در واقع همان دانه جو جوانه زده و خشک شده است که طی فرایند مالت سازی به دانه مالت تبدیل میشود. در حین تبدیل دانه جو به مالت، آنزیمهایی در آن فعال شده و باعث شکسته شدن نشاسته موجود در دانه به قندهای سادهتر میشود. همچنین فرایند مالت سازی، باعث افزایش آنتی اکسیدانهای مالت میشود که در جلوگیری از انواع سرطان، بیماریهای عصبی، تنفسی، کلیوی و آرتریت روماتوئید مؤثر است. مالت به دلیل داشتن مقادیر بالای فولات (ویتامین B9) میتواند از نقصهای مادرزادی جلوگیری کند. از دیگر خواص مالت میتوان به افزایش قابلیت هضم غذا و بهبود سلامت قلب اشاره کرد.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/05/06